Ejendomsadministration og bestyrelsesrådgivning

Hvis du ejer en større beboelsesejendom, og har brug for hjælp til at varetage en række administrative opgaver i den forbindelse, så kan PHD advokater varetage din ejendomsadministration. Vi administrerer ejendomme på vegne af ejer-, grundejer-, og andelsboligforeninger, og vi kan desuden bistå bestyrelserne med rådgivning vedrørende økonomiske og juridiske forhold.

Vores advokatkontor har adresse i Frederikssund, og vi kan derfor varetage ejendomsadministrationen af bygninger i og omkring byen, herunder i Hillerød, Frederiksværk og mindre omkringliggende byer som Skibby, Ølstykke, Slangerup, Stenløse og lignende.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bogføring, generalforsamlinger og rådgivning

Vores arbejde med ejendomsadministration kan bestå af forskellige ydelser og opgaver. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med administratorbesvarelser og kontakt til lejere, rådgivning af bestyrelsen i foreningen, bogføring, indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger og meget mere.

Det står dig frit for at vælge, hvilke opgaver du ønsker vores hjælp til, og hvilke du selv vil varetage. Vi tilpasser således vores ejendomsadministration ud fra dine krav og behov.

Foruden administration af ejendomme har vi erfaring med og tilbyder rådgivning i forbindelse med boligkøb og -salg. Hvis du som udlejer ønsker at udvide din portefølje af udlejningsboliger, kan vi rådgive dig igennem processen og justere det administrative arbejde hertil.

Kontakt os for et tilbud på ejendomsadministration

Hvis du ønsker at høre nærmere om vores ydelser inden for ejendomsadministration og boligbestyrelsesrådgivning, eller hvis du vil have et tilbud på vores arbejde, så er du velkommen til at kontakte os.

For at høre nærmere, kontakt advokaterne:

​Lasse Kiil Pedersen

Advokat & Partner

Direkte: +45 47 31 00 55

E-mail: lkp@phdlaw.dk

Tine Mørkeberg Videbæk

Advokatsekretær

Direkte: +45 47 36 00 35

E-mail: tmv@phdlaw.dk

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo