Få hjælp af en skilsmisseadvokat

Familieadvokat hjælper med bodeling ved skilsmisse

Familieret er en samlebetegnelse for en række sager, der alle udspringer af familieforhold. Det kan f.eks. være formueforhold mellem ægtefæller eller ugifte samlevende, separation, skilsmisse, deling af fællesbo, ophævelse af samliv, boopgørelse samt sager om forældremyndighed og samvær.

Her kan vi som skilsmisseadvokat hos PHD advokater være til stor hjælp. Vi har kontor i Frederikssund, men vores kunder kommer også fra bl.a. Hillerød og Frederiksværk samt omkringliggende byer som Ølstykke, Slangerup, Stenløse, Skibby og lignende.

Søg rådgivning her eller ved Familieretshuset inden de store beslutninger

Som i alle andre sammenhænge er god forberedelse essentiel. Skal man giftes, købe hus eller overvejer man en skilsmisse, er det en god idé at søge rådgivning hos en advokat inden man tager den endelige beslutning.

Rådgivning kan dels fås hos f.eks. en skilsmisseadvokat, men også hos den offentlige institution Familieretshuset, hvor alle sager om skilsmisse/separation og forældremyndighed/samvær starter.

Det er muligt at søge information og vejledning på Familieretshusets hjemmeside. Væsentlige dispositioner af ovennævnte karakter bør dog først træffes efter rådgivning fra en professionel advokat.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er højt specialiserede inden for følgende familieretlige emner:

  • Indgåelse af ægteskab
  • Udarbejdelse af ægtepagter
  • Skilsmisse og separation
  • Bodelinger
  • Forældremyndighedssager og samvær
  • Anbringelse af børn uden for hjemmet (tvangsfjernelsessager)
  • Samejeoverenskomster
  • Fremtidsfuldmagter
  • Konfliktmægling

Hvad koster en skilsmisseadvokat?

Kontakt os gerne for at høre mere om priser, og hvordan vi som skilsmisseadvokat kan rådgive og vejlede samt hjælpe i sager med familieretslige aspekter, herunder sager i Familieretshuset. ​Hvis der opstår problemer under deling af jeres fællesbo, så er I velkomne til at kontakte advokat Karen Damgaard, som er tidligere bobehandler ved Retten i Hillerød.

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo