Udarbejdelse og rådgivning vedrørende testamenter

Vi hjælper med familie- og arveret

Hos PHD advokater har vi specialisterfaring inden for familie- og arveret, og vi beskæftiger os løbende med familieretlige spørgsmål, herunder separation/skilsmisse og vilkårene herfor, bodeling, testamenter og meget mere.

Vores kontor ligger i Frederikssund, men vi kan også hjælpe med udarbejdelse og rådgivning vedrørende testamenter, ægtepagter og lignende dokumentationer for kunder i Frederiksværk, Hillerød og omegn, herunder mindre byer som Slangerup, Skibby, Stenløse og Ølstykke.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejledning om konsekvenser ved familieretlige valg

Vi yder rådgivning inden for det arveretlige område, hvor der vejledes i betydningen af og behovet for testamenter, konsekvenser af familieretlige dispositioner som ægtepagter, skatteretlige spørgsmål, generationsskifter m.v. Vi kan eksempelvis hjælpe med at udarbejde et gensidigt testamente, hvis I vil sikre jer arveretten som ægtefæller eller samlevende.

Udover at løse egentlige familie-og arveretlige sager, lægger vi i vores rådgivning til eksempelvis erhvervsklienter og huskøbere vægt på også at drøfte familieretlige spørgsmål, som vi betragter som en væsentlig del af den tryghed klienten har krav på, men som klienten og dennes netværk erfaringsmæssigt tit overser.

Ved PHD advokater får du hjælp fra en specialiseret advokat, der har en stor viden og erfaring med netop det retslige spørgsmål, du har brug for hjælp til. Vores ydelser er samtidig serviceorienterede og tilpasset til dine behov.

Kontakt os og opret et testamente

Skal du have juridisk hjælp i forbindelse med oprettelse af et testamente, så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne kort om de væsentligste aspekter ved det sagsområde, du søger hjælp til, og giver dig gerne et tilbud på den ønskede hjælp.

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo