Oprettelse og tinglysning af fremtidsfuldmagter

Vi hjælper med at udforme og løbende revidere din fuldmagt

Hos PHD advokater har vi specialiseret viden og erfaring med forskellige familieretlige sager, herunder oprettelse og tinglysning af fremtidsfuldmagter. Vi hjælper med at udforme fremtidsfuldmagten, så de nødvendige forhold og dispositioner er inddraget, og vi kan løbende revidere udformningen, så længe fuldmagten endnu ikke er trådt i kraft.

Fra vores advokatkontor i Frederikssund hjælper vi med at oprette og tinglyse fremtidsfuldmagter for kunder i hele området, eksempelvis Frederiksværk, Hillerød og små byer heromkring som Slangerup, Stenløse, Ølstykke og Skibby. Her hjælper vi personer, der af helbredsmæssige årsager ønsker at imødekomme fremtidige juridiske spørgsmål ved at overdrage en fuldmagt til en af deres nærmeste.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der gør det mulig for dig selv at vælge, hvem der skal varetage dine personlige og/eller økonomiske forhold, hvis du ved, at du på et tidspunkt ikke længere selv er i stand til det. Ved at oprette en fremtidsfuldmagt sikrer du dig, at det er en person, du stoler på, der kommer til at varetage dine interesser, når du ikke længere selv magter det.

Aktivering af fremtidsfuldmagten sker, når fuldmagtsgiver som konsekvens af sygdom, nedsat mental funktion eller lignende ikke længere har kapaciteten til at håndtere de forhold, fuldmagten indebærer.

Fuldmagtsgiver har stadig personlig handlefrihed, efter fuldmagten er trådt i kraft. Fremtidsfuldmægtig kan således ikke handle mod fuldmagtsgivers vilje i forbindelse med eksempelvis ægteskab, testamente, bopæl og lignende.​

Kontakt os og få hjælp til at sikre dine forhold

Hvis du selv ønsker at bestemme over, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske forhold, for det tilfælde du ikke selv længere er i stand hertil, så hjælper vi dig gerne med at udforme og tinglyse en fremtidsfuldmagt. Kontakt os og hør mere om vores arbejde og få et tilbud på vores hjælp.

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo