Ejendomsmægler til hjælp ved salg af bolig

Salg af boliger og dødsbo med erfarne specialister

Ved PHD advokater hjælper vi dig trygt igennem dit boligsalg med specialiserede medarbejdere inden for jura og ejendomsmægling. Vi har nemlig tilknyttet ejendomsmægler Morten Thoregaard, der har en solid erfaring med salg af boliger, herunder salg af dødsbo og arvede boliger.

Hvis du skal sælge en bolig i Frederikssund, Frederiksværk, Hillerød eller et andet sted i området, kan vi komme ud og hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet hjælp til boligsalg for boligejere i mindre byer her i området, eksempelvis Stenløse, Ølstykke, Slangerup og Skibby. Vores ejendomsmæglere og jurister bidrager i samspil til, at du får en vellykket oplevelse med dit boligsalg med omfattende rådgivning, administration og besigtigelse.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bistår med salg og markedsføring

Som ejendomsmæglere kan vi hjælpe dig med både salg og marketing i forbindelse med dit boligsalg. Vi har et indgående kendskab til branchen, og vi kan derved sørge for, at din bolig fremstår præsentabel og indbydende over for potentielle købere.

Med advokater og ejendomsmæglere samlet under et tag, har vi specialiseret os i boligsalg i forbindelse med arv og testamenter. Her varetager vi alle de juridiske opgaver, dødsboet indebærer, og gør huset salgsklar til markedet.

Foruden vores hjælp til salg af bolig, kan vi som ejendomsmægler- og advokatfirma tilbyde kompetent køberådgivning, ejendomsadministration m.v. Du kan læse mere om vores virke inden for ejendomsmægling her.

Kontakt os og få en snak med vores ejendomsmægler

Skal vi hjælpe dig med at sælge din nuværende bolig eller en bolig, du har arvet? Så kan du altid kontakte os og fortælle os om, hvad du har brug for hjælp til. Vores dygtige advokater og mæglere står klar til at rådgive dig og hjælpe dig godt igennem dit hussalg.

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo