Karen Damgaard

E-mail: kd@phdlaw.dk

Mine specialer

  • Ansæ​ttelse og personaleforhold​
  • Arv og dødsbobehandling samt testamenter
  • ​Rådgivning ved ejendomshandel i Danmark og i udlandet, herunder køb og salg af landbrugsejenedomme
  • Landbrug
  • Familie​ret, herunder skilsmisser, bodeling, forældreansvarssager samt ægtepagter
  • Tvangsfjernelsessager
  • Mediation og konfliktmægling
  • ​Retssager
  • Strafferet

​Jeg er oprindelig fra Vestjylland, men blev på Sjælland efter et højskoleophold på Krogerup i Humlebæk i 1981. Med mig fra Jylland tog jeg min mand som jeg har været gift med siden 1989. Vi har to voksne døtre Kerstin og Joanna samt 4 dejlige børnebørn, Lærke, Amalie, Emil og Nynne.

Efter at have gennemført den juridiske kandidateksamen blev jeg i 1988 ansat i Justitsministeriet, som jeg forlod efter at have fået datter nr. 2 – og til fordel for en stilling som dommerfuldmægtig. Efter afsluttet konstitution i Østre Landsret søgte jeg ud og blev advokat i 2003. Siden har jeg arbejdet som advokat, hvilket er fantastisk, fordi det passer til mit temperament, at skulle kæmpe for en sag i stedet for at være den neutrale opmand, som skal finde den ”rigtige” løsning.

Jeg har møderet for Landsret og Højesteret – og har taget uddannelsen som mediator, fordi jeg brænder for at være med til at løse konflikter i stedet for at der skal gå en vinder og en taber ud af retssalen. Jeg er retsmægler ved Retten i Hillerød.

Som beneficeret advokat ved Retten i Hillerød møder jeg som forsvarsadvokat, bistandsadvokat for forurettede, samt i værgemåls- og faderskabssager.

Jeg er formand for Krisecenteret i Frederiksværk, som er en selvejende institution, og formand for Advokatforeningen i Hillerød.

Med min baggrund har jeg en bred erfaring og gode muligheder for at vurdere eventuelle retssager, fordi jeg har siddet på alle sider af skrankerne i en retssag.

​​Jeg sætter familielivet højt og har en stor passion for blandt andet heste og hunde, og bor på en nedlagt landejendom, hvor disse interesser kan udleves.

Jeg kommer gerne hos virksomheder, foreninger m.v. og holder foredrag omkring arv, testamenter og fremtidsfuldmagter m.v.

Har du brug for en advokat?

​Er du interesseret i at få en advokat, så kan du kontakte vores advokatfirma og høre mere om vores priser på telefon 4731 0055 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

PHD advokater​ I/S

CVR: 57177713

Kocksvej 7, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

 

+45 47 31 00 55

3600@phdlaw.dk

Bankoplysninger

Danske Bank: 3543 3544578073

logo_phd advokaterne_negativ-blaa

Brug for en advokat?

+45 4731 0055

Åbningstider

Man-tor 9.00 - 16.00

Fredag 9.00 - 14.00

Copyright © 2021 PHD advokater. Alle rettigheder forbeholdes.

advokatsamfundet_logo
danskeadvokater_logo